25. 4. 2024   |   svátek má Marek
 

Domácí cinzano

Název Množství a jednotka
bílé víno 1 litr
vodka 1/2 litru
rum 200 gramů
pomeranč 1 kus
citron 1 kus
Zobrazit všechny ingredience

Kuchyně: italská
Příprava: 15 min.
Vaření:
Jarča



Postup
Pomeranč a citron pečlivě umyjeme, pokrájíme na plátky a vložíme do směsi bílého vína, vodky, rumu a cukru. Necháme stát 2 dny. Pak přecedíme přes plátno a nalejeme do láhví.


 


RECEPTY

Zapékané kotlety s jablky a sýrem

Postup: Plátky kotlet osolíme, posypeme grilovacím kořením. Necháme hodinu odležet.Na... zobrazit recept

RECEPTY

Mrkvový dort

Postup: Mrkev očistíme a nastrouháme na nejjemnějším struhadle (hvězdičky) nebo... zobrazit recept

RECEPTY

Švestkový koláč s mandlemi

Postup: Žloutky utřeme s cukrem, postupně přidáváme mouku smíchanou s práškem do... zobrazit recept

RECEPTY

Dračí stehna

Postup: Kuřecí stehna omyjeme a osušíme. Do větší mísy si připravíme marinádu. Olej,... zobrazit recept

RECEPTY

Zeleninová frittata

Postup: Na oleji orestujeme drobně nakrájenou cibuli, přidáme salát kunovjanku bez... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Ubytování na Zlínsku – U Johana

Ubytování Zlín vám poskytne k výletům potřebné náležitosti, které se týkají možností, o kterých se vám doposud nesnilo. Penzion U Johana se vám bude jistě líbit, jelikož nabízí potřebný relax k tomu, abyste si krásně... zobrazit článek

PENZIONY

U Strakatého koně

Penzion je díky své poloze na samotě u lesa ideálním místem jak pro rodinnou...