4. 5. 2024   |   svátek má Květoslav
 

Zapomenuté heslo › Domácí cinzano

Název Množství a jednotka
bílé víno 1 litr
vodka 1/2 litru
rum 200 gramů
pomeranč 1 kus
citron 1 kus
Zobrazit všechny ingredience

Kuchyně: italská
Příprava: 15 min.
Vaření:
Jarča



Postup
Pomeranč a citron pečlivě umyjeme, pokrájíme na plátky a vložíme do směsi bílého vína, vodky, rumu a cukru. Necháme stát 2 dny. Pak přecedíme přes plátno a nalejeme do láhví.


 


RECEPTY

Slezská česnekačka se sýrem

Postup: Nakrájíme si na kostičky šunku a krajíčky chleba z předešlého dne. Nastrouháme... zobrazit recept

RECEPTY

Panenka s jemnou pepřovou omáčkou

Postup: Panenku (vepřovou, telecí) nakrájíme na špalíky o délce asi 15 cm. Ze všech... zobrazit recept

RECEPTY

Salát s ředkvičkami a fenyklem

Postup: Čerstvý fenykl očistíme a nakrájíme na jemné nudličky. Mrkev nastrouháme na... zobrazit recept

RECEPTY

Houby se zelím

Postup: Na trošce olivového oleje orestujeme na proužky nakrájenou šalotku, přidáme... zobrazit recept

RECEPTY

Mandlové rohlíčky

Postup: Oloupané mandle umeleme nebo rozmixujeme na jemnou moučku. Vsypeme na vál,... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Kokosový olej

Kokosový olej Vás překvapí svou širokou škálou působnosti. Je to rostlinný olej získávaný z dužniny plodu kokosovníku, neboli kokosového ořechu. Má příjemnou vůni i chuť, při pokojové teplotě je tekutý a v lednici... zobrazit článek

RESTAURACE

Zlatá Kovadlina

Nabízíme Vám příjemné chvíle strávené u dobrého jídla, kvalitního vína a o...