Název | Množství a jednotka |
---|---|
zvěřina | 600 gramů |
slanina (špek) | 100 gramů |
sádlo | 2 lžíce |
máslo | 1 lžíce |
divoké koření | |
pepř celý | 8 kuliček |
nové koření | 4 kuličky |
jalovec | 4 kuličky |
bobkový list | 1 kus |
cibule | 2 kusy |
hladká mouka | 1 lžíce |
okurka kyselá | 1 kus |
sůl |
Postup: Rozinky zalijeme rumem a necháme nabobtnat. Nasekáme vlašské ořechy.Připravíme... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě doměkka. Česnek oloupeme a nasekáme najemno,... zobrazit recept
Postup: Rybíz odstopkujeme, omyjeme, dáme do uzaviratelné nádoby, rybíz trochu... zobrazit recept
Postup: Filé z tresky necháme povolit, zalijeme litrem studené vody, přidáme nové... zobrazit recept
Postup: Utřeme máslo s cukrem a žloutky, přidáme mouku promíchanou s práškem do pečiva,... zobrazit recept
Žloutky: zbylé žloutky dáme do porcelánového hrníčku a zalijeme lžičkou oleje. Chléb: nejlépe je uložený do chlebovky, přikrytý utěrkou. K chlebu můžeme přidat rozkrojené jablko, vydrží déle vláčný. Tvaroh: tvrdý tvaroh se... zobrazit článek
Penzion je díky své poloze na samotě u lesa ideálním místem jak pro rodinnou...