Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí kýta | 1 kg |
kvalitní červené víno (burgundské, chianti) | 750 ml |
velká cibule | 1 ks |
velká mrkev | 1 ks |
uzený špek | 150 g |
česnek | 6 stroužků |
tymián | 4 snítky |
bobkový list | 2 ks |
silný hovězí vývar | 500 ml |
rajčatový protlak bez konzervantů | 2 lžíce |
hladká mouka | 1 lžíce |
slunečnicový olej | 3 lžíce |
čerstvě mletý pepř | |
sůl | |
malé cibulky | 15 ks |
čerstvé žampiony | 150 g |
máslo | 50 g |
Postup: Kuřecí řízky nakrájíme na malé kostičky a na cibulce orestujeme. Přidáme... zobrazit recept
Postup: Okurky oloupeme, a buďto rozmixujeme nebo nastrouháme na struhadle.... zobrazit recept
Postup: Vykuchané, umyté, osušené pstruhy nasolíme a necháme odležet. Pokapeme... zobrazit recept
Postup: Salám nakrájíme na tenká kolečka a pak na proužky.Do mísy dáme sterilovaný... zobrazit recept
Postup: V trošce mléka za stálého míchání metličkou pomalu rozpustím na mírném ohni... zobrazit recept
Restaurant najdete pod původními renesančními klenbami, s otevřeným cihlovým...