Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí žebra s kostí | 500 g |
cibule | 1 ks |
mrkev | 1 ks |
petržel | 1 ks |
malý celer | 1/2 ks |
nové koření | 5 ks |
pepř celý | 5 ks |
bobkový list | 1 ks |
petrželka | |
sůl |
Játrové knedlíčky
Název | Množství a jednotka |
---|---|
játra
Upravit ingredienci: játra
|
150 g |
vejce
Upravit ingredienci: vejce
|
1 ks |
česnek
Upravit ingredienci: česnek
|
2 stroužky |
strouhanka
Upravit ingredienci: strouhanka
|
|
sůl
Upravit ingredienci: sůl
|
|
pepř
Upravit ingredienci: pepř
|
Postup: Připravíme si nálev. Svaříme vodu s octem, cukrem soli, kořením a zeleninou.... zobrazit recept
Postup: Na vál prosejeme hladkou mouku, přidáme strouhaný kokos, moučkový cukr, máslo a... zobrazit recept
Postup: Plechovku červených fazolí scedíme a smícháme s kukuřicí, nahrubo nastrouhaným... zobrazit recept
Postup: Maso můžeme použít hovězí i vepřové. Nakrájíme jej na kostky. Orestujeme drobně... zobrazit recept
Postup: Změklé máslo utřeme s cukrem, přidáme žloutky, mouku smíchanou s práškem do... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Nabízíme Vám ubytování v přijemně a útulně zařízených pokojích, pár kroků od...