Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí svíčková | 1000 gramů |
slanina (špek) | 100 gramů |
olej | 4 lžíce |
kořenová zelenina | 300 gramů |
cibule | 1/2 kusu |
nové koření | 4 kuličky |
bobkový list | 1 kus |
smetana | 4 dl |
hladká mouka | 1 - 2 lžíce |
cukr | |
citrónová šťáva | |
sůl |
Postup: Křehké těsto:Na vále smícháme mouku, 140g moučkového cukru, citronovou kůru a... zobrazit recept
Postup: Banány rozmixujeme a smícháme s mletými loupanými mandlemi. Šlehačku ušleháme... zobrazit recept
Postup: Plátky kotlet osolíme, posypeme grilovacím kořením. Necháme hodinu odležet.Na... zobrazit recept
Postup: V kuřecích prsou prořízneme kapsu, tu zvenčí i uvnitř osolíme a opeříme. Uvnitř... zobrazit recept
Postup: Na olivovém oleji opečeme nakrájený česnek a na plátky nakrájenou cibuli.... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek