Název | Množství a jednotka |
---|---|
tvaroh | 2 ks |
smetana ke šlehání | 200 ml |
jahodová marmeláda | 3 lžíce |
piškoty |
Postup: Jablka oloupeme, vykrájíme jádřinec a nakrájíme na menší dílky.Cibuli oloupeme... zobrazit recept
Postup: Z 1/2l mléka uvaříme vanilkový puding, necháme vychladnout. Změklé máslo utřeme... zobrazit recept
Postup: Všechnu zeleninu očistíme a omyjeme. Rajčata nařízneme do kříže, spaříme vroucí... zobrazit recept
Postup: Eidam nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme utřený česnek, nadrobno... zobrazit recept
Postup: Na pánev dáme trochu sádla, na něj na drobno nakrájenou cibuli, necháme zpěnit... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Penzion je postavený v roce 1996 na místě bývalé hájenky v Krnově, městě na...