22. 5. 2024   |   svátek má Emil
 

BeBe řezy

Název Množství a jednotka
BeBe sušenky 2 balení
mléko 1/2 l
vanilkový pudink 1 ks
máslo 200 g
moučkový cukr 150 g
Zobrazit všechny ingredience

moučník
Kuchyně: česká
Příprava: 40 min.
Vaření:
Mamut :-)



Postup
Z 1/2l mléka uvaříme vanilkový puding, necháme vychladnout. Změklé máslo utřeme s cukrem, vanilkovým cukrem, lžící rumu a přidáme po lžících vychladlý puding. Krém rozdělíme na poloviny, do jedné půlky přidáme kakao a střídavě potíráme máslové BE-BE sušenky a na alobalu slepujeme k sobě. Zbylým krémem potřeme povrch a boky a posypeme kokosem nebo oříšky. Zabalíme do alobalu a necháme do druhého dne v ledničce. Řezy krájíme zešikma.


Další fotografie
 


RECEPTY

Staročeská husa

Postup: Husu omyjeme, osušíme, pokud má husa drůbky, odstraníme je. Odřízneme křídla a... zobrazit recept

RECEPTY

Dhal - Indická čočka

Postup: Červenou čočku zalijeme studenou vodou a uvaříme téměř doměkka. Rajčata... zobrazit recept

RECEPTY

Kuřecí plátky se šunkou a nivou

Postup: Kuřecí prsa naklepeme, na okrajích nařízneme, aby se při smažení maso... zobrazit recept

RECEPTY

Jehněčí eintopf

Postup: Fazole namočíme den předem do studené vody a necháme přes noc. Jehněčí maso... zobrazit recept

RECEPTY

Cherry rajčátka ve slaném nálevu

Postup: Cherry nebo malá rajčátka omyjeme a nacpeme do čistých skleniček. Rajčátka... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Bazalka

Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek

RESTAURACE

U Zlatých ručiček

Věnujeme se především domácí české kuchyni. Nakupujeme pouze od předních...