Z 1/2l mléka uvaříme vanilkový puding, necháme vychladnout. Změklé máslo utřeme s cukrem, vanilkovým cukrem, lžící rumu a přidáme po lžících vychladlý puding. Krém rozdělíme na poloviny, do jedné půlky přidáme kakao a střídavě potíráme máslové BE-BE sušenky a na alobalu slepujeme k sobě. Zbylým krémem potřeme povrch a boky a posypeme kokosem nebo oříšky. Zabalíme do alobalu a necháme do druhého dne v ledničce. Řezy krájíme zešikma.
Hostinec - penzion Harcovna se nachází v turisticky atraktivní oblasti Moravskoslezských Beskyd, regionu frýdlantsko. Byl vystavěn v obci Nová Ves u silnice z Frýdlantu nad Ostravicí do Malenovic. Hostinec je jeden z nejstarších v celém regionu, jeho bohatá historie sahá až do 18. století, jak o tom svědčí zápis v místní kronice. Geografická...