Název | Množství a jednotka |
---|---|
sardinky v tomatě | 200 g |
česnek | 5 stroužků |
kečup ostrý | 2 lžíce |
pepř | |
sůl | |
eidam strouhaný | 50 g |
Postup: - uvařit a oloupat brambory- osmahnout cibuli- semlít a osmahnout maso-... zobrazit recept
Postup: Krůtí játra (nebo kuřecí, je to jedno) nakrájíme na malinké kostičky a opečeme... zobrazit recept
Postup: Vykuchané, umyté, osušené pstruhy nasolíme a necháme odležet. Pokapeme... zobrazit recept
Postup: V osolené vodě uvaříme uzené maso, můžeme použít uzený jazyk, doba vaření bude... zobrazit recept
Postup: Hlávku zelí očistíme od nepěkných listů. Rozpůlíme a nakrouháme na jemno. Dáme... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek