Název | Množství a jednotka |
---|---|
horní krůtí stehno | 1 kg |
velká mrkev | 1 ks |
velká cibule | 1 ks |
celer řapíkatý | 2 řapíky |
česnek | 4 stroužky |
červené víno | 100 ml |
tymián | 2 lžičky |
pepř celý | 5 kuliček |
nové koření | 5 kuliček |
drcené jalovčinky | 5 kuliček |
bobkový list | 1 ks |
slanina (špek) | 30 g |
máslo | 20 g |
cukr | 1 1/2 lžičky |
sůl | |
hladká mouka | 1 lžíce |
Příloha
Název | Množství a jednotka |
---|---|
rýže
Upravit ingredienci: rýže
|
Postup: Dýni rozpůlíme ostrým nožem a lžící vydlabeme semínka. Máslovou dýni je lepší... zobrazit recept
Postup: V hrnci rozpustíme 1 lžíci tuku a vody a přidáme med. Do mísy dáme mouku, cukr,... zobrazit recept
Postup: Maso a kosti omyjeme, vložíme do 1,5l studené vody, osolíme, přidáme oloupanou... zobrazit recept
Postup: Náplň do cannelloni:Na pánvi rozehřejeme dvě lžíce olivového oleje se lžičkou... zobrazit recept
Postup: Uzené koleno spolu s bobkovými listy, novým kořením uvaříme doměkka. Měkké... zobrazit recept
Ať už bydlíte v miniaturní garsonce či rodinné vile o třech patrech, pár věcí mají naše výsostná království společné – nechybí v nich kuchyně. Místo, kde si po ránu uvaříte povzbuzující kávičku a na oběd či večeři připravíte... zobrazit článek
Penzion na Vyhlídce je neobyčejný penzion Beskyd, který svým optimálním...