16. 5. 2024   |   svátek má Přemysl
 

Rybí filé na bílém víně

Název Množství a jednotka
rybí filé 500 g
máslo
cibule 1 ks
hladká mouka
citrónová šťáva ˇ
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Kuchyně: česká
Příprava: 40 min.
Vaření: 12 h. 15 min.
Jarča



Postup
Rybí filé nakrájíme na porce, jak máme rádi. Osolíme, necháme odležet. Pak pokapeme citrónovou šťávou a obalíme v hladké mouce.Cibuli nakrájíme na proužky
a na pánvi s máslem je necháme lehce zesklovatět, přidáme file a opečeme do zlatova. Dáváme pozor, aby nám cibule hodně nezhnědla. Přidáme kečup, trochu vína a prohřejeme.


 


RECEPTY

Lososová polévka

Postup: Zeleninu oloupeme a nakrájíme na kostičky. Na másle necháme zpěnit cibuli... zobrazit recept

RECEPTY

Rančerský salát

Postup: Vejce si uvaříme na tvrdo.Salám Mortadellu nebo Junior, okurky, uvařená vejce... zobrazit recept

RECEPTY

Piškotová roláda

Postup: Celá vejce s cukrem šleháme 15 minut. Do toho pak lehce vmícháme polohrubou... zobrazit recept

RECEPTY

Buchtičky se šodó

Postup: Z mléka odebereme asi půl hrnku, ohřejeme tak, aby bylo vlažné. Přidáme lžičku... zobrazit recept

RECEPTY

Brokolicová bábovka

Postup: Brokolici rozebereme na růžičky a uvaříme v osolené vodě (1 lžička soli na 1 l... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Skořice

Voňavá skořice je výborným hřejivým a posilujícím prostředkem, který zahání... zobrazit článek

RESTAURACE

Koishi

Základ nabídky tvoří originálně a moderně pojatá česká klasika a fusion...