Název | Množství a jednotka |
---|---|
rybí filé | 500 g |
máslo | |
cibule | 1 ks |
hladká mouka | |
citrónová šťáva | ˇ |
bílé víno | 2 dl |
kečup | 2 lžíce |
sůl |
Postup: Na pánvi rozehřejeme slunečnicový olej, vhodíme do něj utřené 4 stroužky... zobrazit recept
Postup: Zmrazené fazolkové lusky dáme vařit do osolené vody na 5-10 min tak, aby byly... zobrazit recept
Postup: Rohlíky (housky) nakrájíme na malé kostičky a necháme trošku oschnout. Nejlépe... zobrazit recept
Postup: Do vývaru z brokolice (nebo jiného zeleninového vývaru) nastrouháme na hrubém... zobrazit recept
Postup: Z 250 ml mléka odlijeme cca 50 ml do hrnku, přidáme lžičku krupicového cukru a... zobrazit recept
Tradici moravské kuchyně důmyslně mixujeme s moderními trendy. S dobrým jídlem...