Název | Množství a jednotka |
---|---|
kapr | 600 g |
máslo | 150 g |
hladká mouka | |
cibule | 2 ks |
česnek | |
bílá paprika | 3 ks |
rajský protlak | 50 g |
sůl |
Postup: Cibuli nakrájíme nadrobno a na sádle ji osmahneme dozlatova. Přidáme na kostky... zobrazit recept
Postup: Sýr nastrouháme nahrubo a šunku nakrájíme nadrobno. Hrnečky vymastíme tukem a... zobrazit recept
Postup: Zralé avokádo (pokud je avokádo tvrdé, necháme jej při pokojové teplotě dozrát... zobrazit recept
Postup: Bílky s krupicovým cukrem šleháme nad parou do zhoustnutí. Pak přidáme mleté... zobrazit recept
Postup: Těstoviny (vrtulky) uvaříme v osolené vodě. Mezitím si nakrájíme na kostičky... zobrazit recept
Žloutky: zbylé žloutky dáme do porcelánového hrníčku a zalijeme lžičkou oleje. Chléb: nejlépe je uložený do chlebovky, přikrytý utěrkou. K chlebu můžeme přidat rozkrojené jablko, vydrží déle vláčný. Tvaroh: tvrdý tvaroh se... zobrazit článek