Název | Množství a jednotka |
---|---|
filé z tresky | 250 g |
čerstvý fenykl | 1 ks |
kuskus | 200 g |
slunečnicový olej | 3 lžíce |
olivový olej | 1 lžička |
bujón | 1/4 ks |
sůl | |
čerstvě mletý pepř |
Postup: Nesolené loupané pistáciové oříšky rozmixujeme najemno. Na vál nasypeme hladkou... zobrazit recept
Postup: Utřeme žloutky s cukrem a změklým máslem, postupně přidáme ostatní přísady... zobrazit recept
Postup: Uzené maso uvaříme v mírně osolené vodě. Kroupy (střední krupky) uvaříme zvlášť... zobrazit recept
Postup: Mořskou štiku očistíme a opatrně zbavíme páteře – ostrým nožem lehce... zobrazit recept
Postup: Špecle uvaříme v osolené vodě doměkka (na 3 l vody cca 2 lžičky soli) - asi 15... zobrazit recept
Čas léta nám přináší sluníčko, koupání, dovolenou, pohodičku a relax. Občas i... zobrazit článek
V samém historickém centru jihomoravské metropole nabízíme posezenív tradičním...