Rozmrazíme tresku nebo jiné filé. Nejprve si připravíme kuskus. Do vroucí vody přidáme čtvrtku masoxu, necháme rozpustit, přidáme lžičku olivového oleje a zalijeme jí kuskus tak, aby voda byla cca 1 cm nad kuskusem. Promícháme, minutu necháme vařit, pak stáhneme z ohně, promícháme, přikryjeme pokličkou a necháme nabobtnat asi 10 minut. Porce rozmražené tresky nakrájíme na kostky. Fenykl omyjeme, rozkrojíme napůl, odstraníme košťál a nakrájíme na tenké proužky. Na rozpáleném oleji lehce orestujeme fenykl, přidáme nakrájenou rybu, za občasného promíchání, aby se ryba propekla ze všech stran, osmahneme. Malé kousky ryby jsou hned. Necháme vydusit vodu, mezitím osolíme a opepříme hrubým pepřem. Kuskus nakypříme (prohrábneme vidličkou), dáme na talíř a navršíme na něj směs tresky s fenyklem.
Místo kuskusu lze použít bulgur nebo drobné těstoviny.
Kávová
kapsle obsahuje přesnou dávku sypké kvalitní pražené kávy.
V jedné kapsli najdeme různé množství prvotřídní namleté
směsi. Tu tvoří nejčastěji stoprocentní arabika anebo určitý
poměr druhů směs arabiky a robusty.
Výrobci...
zobrazit článek