Název | Množství a jednotka |
---|---|
pstruh | 4 ks |
olej | 0,5 dl |
máslo | 100 g |
česnek | 4 stroužky |
kečup | 2 dl |
rajčata | 2 ks |
pivo světlé 10% 3.9% obj. | 2 dl |
citrónová šťáva | |
sůl |
Postup: Zralé avokádo (pokud je avokádo tvrdé, necháme jej při pokojové teplotě dozrát... zobrazit recept
Postup: Čočku uvaříme v osolené vodě doměkka. Lilek a cuketu omyjeme a neoloupané... zobrazit recept
Postup: Sušené houby namočíme do půl litru vody alespoň na dvě hodinky. Na másle... zobrazit recept
Postup: Mascarpone vyklopíme do vyšší mísy, přidáme cukr, půlku tekuté šlehačky a... zobrazit recept
Postup: Brambory uvaříme v osolené vodě, nebo použijeme zbytek brambor od oběda.... zobrazit recept
Rybářská bašta jako jedna z prvních začala svůj provoz v roce 1991. Chov...