Název | Množství a jednotka |
---|---|
kapr | 1 ks |
slanina (špek) | 50 g |
cibule | 1 ks |
hladká mouka | 3 lžíce |
masový vývar | 500 ml |
červené víno | 200 ml |
hořčice | 2 lžíce |
citrónová šťáva | 1/2 ks |
červená paprika | 1 lžička |
okurka kyselá | 2 ks |
sůl |
Postup: Okurky nakladačky, mohbou být i přerostlé, důkladně omyjeme, nejlépe odrhneme... zobrazit recept
Postup: Kysané zelí překrájíme na menší kousky a spolu s klobáskou, bobkovým listem,... zobrazit recept
Postup: Brokolici rozebranou na růžičky a mrkev nakrájenou na hrubší plátky dáme do... zobrazit recept
Postup: V osolené vodě uvaříme uzené maso, můžeme použít uzený jazyk, doba vaření bude... zobrazit recept
Postup: Malou cibuli nakrájíme nadrobno a česnek na plátky. Rozehřejeme olivový olej a... zobrazit recept
Křen selský (Armoracia rusticana nebo dříve Cochlearia armoracia) je domácí prostředek se zázračnými účinky na lidskou imunitu s širokou paletou příznivých účinků na lidský organismus. Je to vytrvalá rostlina pěstovaná pro svůj... zobrazit článek
Penzion Sluníčko *** nabízí díky své poloze, na úpatí Lysé hory, překrásný...