Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřová kýta | 1 kg |
anglická slanina | 150 g |
petrželka | |
čerstvé žampiony | 150 g |
šunka | 100 g vcelku |
máslo | 2 lžíce |
hrášek | 5 lžic |
sůl | |
hrubě mletý pepř | |
sádlo | |
vejce | 3 ks |
Postup: Mořského vlka (nebo jinou rybu) očistíme, oškrábeme šupiny pod tekoucí vodou od... zobrazit recept
Postup: Na vál si navážíme všechny sypké přísady. Hřebíček pomeleme na mlýnku nebo... zobrazit recept
Postup: Uvaříme noky. Listový špenát podusíme na másle. Do vymaštěného pekáčku dáme... zobrazit recept
Postup: Do misky vklepneme celé vajíčko, mírně jej osolíme, okořeníme špetkou... zobrazit recept
Postup: Kysané zelí dáme do hrnce, zalijeme 1l studené vody, osolíme, přidáme pepř,... zobrazit recept
Kokosový olej Vás překvapí svou širokou škálou působnosti. Je to rostlinný olej získávaný z dužniny plodu kokosovníku, neboli kokosového ořechu. Má příjemnou vůni i chuť, při pokojové teplotě je tekutý a v lednici... zobrazit článek
Penzion je díky své poloze na samotě u lesa ideálním místem jak pro rodinnou...