Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřová kýta | 1 kg |
anglická slanina | 150 g |
petrželka | |
čerstvé žampiony | 150 g |
šunka | 100 g vcelku |
máslo | 2 lžíce |
hrášek | 5 lžic |
sůl | |
hrubě mletý pepř | |
sádlo | |
vejce | 3 ks |
Postup: Celer a bílou ředkev - stačí půlka středně velkého celeru a kousek bílé ředkve... zobrazit recept
Postup: Brokolici rozebranou na růžičky a mrkev nakrájenou na hrubší plátky dáme do... zobrazit recept
Postup: Lilek nakrájíme na centimetrové plátky, posolíme a necháme půl hodiny vypotit.... zobrazit recept
Postup: Vykuchaného kapra podélně rozkrojíme a odstraníme páteř. Omyjeme a osušíme.... zobrazit recept
Postup: Pěkná hovězí žebírka omyjeme, osušíme a nakrájíme nebo nasekáme na menší... zobrazit recept
Voňavá skořice je výborným hřejivým a posilujícím prostředkem, který zahání... zobrazit článek
Věnujeme se především domácí české kuchyni. Nakupujeme pouze od předních...