Název | Množství a jednotka |
---|---|
telecí nebo hovězí kosti | 2 kg |
mrkev | 200 g |
celer řapíkatý | 200 g |
cibule | 200 g |
česnek | 3 stroužky |
červené víno | 250 ml |
rajčatový protlak bez konzervantů | 40 g |
snítka tymiánu | |
petrželka | |
nové koření | 15 kuliček |
pepř celý | 10 kuliček |
bobkový list | 2 ks |
olej | 70 ml |
Postup: Kapustu očistíme, odkrojíme košťál a nakrájíme na menší kousky. Můžeme použít... zobrazit recept
Postup: Játra očistíme od blanek, omyjeme. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme... zobrazit recept
Postup: Srnčí maso (jelení, kančí) odblaníme a nakrájíme na kostky. Ve velkém hrnci na... zobrazit recept
Postup: Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Poklademe na sádlem vymazaný pekáč... zobrazit recept
Postup: Halušky:Brambory na halušky jsou nejlepší spíše starší a více škrobovité, varný... zobrazit recept
Levandule lékařská – Lavandula angustifolia - půvabná rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech... zobrazit článek
Penzion je postavený v roce 1996 na místě bývalé hájenky v Krnově, městě na...