Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřové maso mleté | 600 g |
housky | 2 ks |
vejce | 1 ks |
hladká mouka | 3 lžíce |
pepř | |
kmín | |
sůl | |
olej na smažení |
Omáčka na čufty
Název | Množství a jednotka |
---|---|
cibule
Upravit ingredienci: cibule
|
1 ks |
rajčatový protlak bez konzervantů
Upravit ingredienci: rajčatový protlak bez konzervantů
|
150 g |
mletá paprika
Upravit ingredienci: mletá paprika
|
2 lžičky |
bobkový list
Upravit ingredienci: bobkový list
|
1 ks |
nové koření
Upravit ingredienci: nové koření
|
3 kuličky |
pepř celý
Upravit ingredienci: pepř celý
|
3 kuličky |
tymián
Upravit ingredienci: tymián
|
1 lžička |
zakysaná smetana
Upravit ingredienci: zakysaná smetana
|
200 ml |
rajčata
Upravit ingredienci: rajčata
|
3 ks |
bílá paprika
Upravit ingredienci: bílá paprika
|
2 ks |
sladkokyselé okurky
Upravit ingredienci: sladkokyselé okurky
|
2 ks |
citron
Upravit ingredienci: citron
|
2 plátky |
sůl
Upravit ingredienci: sůl
|
|
cukr
Upravit ingredienci: cukr
|
Postup: Dýni hokkaido rozpůlíme, vydlabeme semena, nakrájíme na kostky a uvaříme... zobrazit recept
Postup: Čerstvý fenykl očistíme a nakrájíme na jemné nudličky. Mrkev nastrouháme na... zobrazit recept
Postup: Květák si uvaříme v osolené vodě do měkka. Necháme vychladit. Můžeme si jej... zobrazit recept
Postup: Kuřecí prsa nakrájíme na menší kousky o velikosti cca 5x5 cm. Kousky masa mírně... zobrazit recept
Postup: Kysané zelí překrájíme na menší kousky a spolu s klobáskou, bobkovým listem,... zobrazit recept
Levandule lékařská – Lavandula angustifolia - půvabná rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech... zobrazit článek
Restaurace penzionu Sluníčko je nekuřácká a nabízí kvalitní kuchyni plnou...