Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí kýta | 4 plátky |
vejce | 1 ks |
sladkokyselé okurky | 2 ks |
dietní párek | 1 ks |
špek | 20 g |
cibule | 1 ks |
slunečnicový olej | |
hladká mouka | 1 lžíce |
plnotučná hořčice | |
pepř | |
sůl |
Příloha
Název | Množství a jednotka |
---|---|
rýže
Upravit ingredienci: rýže
|
Postup: Brambory oškrábeme a v celku dáme vařit. Osolíme, okmínujeme. Vaříme asi 10... zobrazit recept
Postup: Srnčí maso (jelení, kančí) odblaníme a nakrájíme na kostky. Ve velkém hrnci na... zobrazit recept
Postup: Cibuli nakrájíme najemno a na 3 lžících olivového oleje necháme zesklovatět.... zobrazit recept
Postup: Kuře - můžeme použít celé naporcované kuře, kuřecí stehna, čtvrtky nebo... zobrazit recept
Postup: Do hrnce dáme olivový olej a na něm necháme zesklovatět drobně nakrájenou... zobrazit recept
Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35 lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI.... zobrazit článek
Tradici moravské kuchyně důmyslně mixujeme s moderními trendy. S dobrým jídlem...