3. 5. 2025   |   svátek má Alexej
 

Pstruh po bombajsku

Název Množství a jednotka
pstruh 4 ks
cibule 1 ks
česnek 6 stroužků
drcený kmín 1 lžička
zázvor 1/2 lžičky
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Porce: 4
Kuchyně: indická
Příprava: 01 h. 15 min.
Vaření:
Jarča



Postup
Pstruhy nasolíme a necháme 1 hod.odležet. Pokapeme citronovou šťávou. Na oleji osmažíme najemnoi nakrájenou cibulku, přidáme utřený česnek, všechno koření a na tento základ vložíme nasolené pstruhy. Opečeme z obou stran , podlijeme trochu vývarem nebo vodou a podusíme do měkka.


 


RECEPTY

Pstruh s jablky v alobalu

Postup: Pstruhy očistíme pod tekoucí studenou vodou od slizu, případně šupin (ostrým... zobrazit recept

RECEPTY

Skořicové hvězdičky

Postup: Bílky s moučkovým cukrem a šťávou z 1/2 citrónu utřeme v míse vařečkou do... zobrazit recept

RECEPTY

Srnčí guláš

Postup: Srnčí maso (jelení, kančí) odblaníme a nakrájíme na kostky. Ve velkém hrnci na... zobrazit recept

RECEPTY

Cuketové placičky

Postup: Cukety dobře umyjeme kartáčkem ve studené vodě, odkrojíme konce a nastrouháme... zobrazit recept

RECEPTY

Krůtí medailonky s kaštany

Postup: Krůtí nebo kuřecí maso nakrájíme na medailonky, dáme do misky a promícháme se 2... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

5 důvodů proč navštívit Loket nad Ohří

Důležité královské město, které má v historii mnoho důležitých událostí. Loket nad Ohří je město na Sokolovsku, které vás svou krásou uchvátí. Historie tohoto města sahá až do 12. století, poté se Loket pomalu stává... zobrazit článek

PENZIONY

Horský hotel Hamry

Horský hotel Hamry se nachází na okraji obce Čeladná, která je obklopena...