29. 4. 2024   |   svátek má Robert
 

Pstruh po bombajsku

Název Množství a jednotka
pstruh 4 ks
cibule 1 ks
česnek 6 stroužků
drcený kmín 1 lžička
zázvor 1/2 lžičky
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Porce: 4
Kuchyně: indická
Příprava: 01 h. 15 min.
Vaření:
Jarča



Postup
Pstruhy nasolíme a necháme 1 hod.odležet. Pokapeme citronovou šťávou. Na oleji osmažíme najemnoi nakrájenou cibulku, přidáme utřený česnek, všechno koření a na tento základ vložíme nasolené pstruhy. Opečeme z obou stran , podlijeme trochu vývarem nebo vodou a podusíme do měkka.


 


RECEPTY

Zapékané kotlety s jablky a sýrem

Postup: Plátky kotlet osolíme, posypeme grilovacím kořením. Necháme hodinu odležet.Na... zobrazit recept

RECEPTY

Paštika z drůbežích jater

Postup: Játra očistíme od blanek, omyjeme. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme... zobrazit recept

RECEPTY

Čokoládové lanýže s griliášem

Postup: Lískové oříšky nasucho na mírném ohni opražíme na pánvi a ještě za horka... zobrazit recept

RECEPTY

Jednohubky s houbami

Postup: Na pánvi, na másle orestujeme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme sterilované,... zobrazit recept

RECEPTY

Králík po provensálsku

Postup: Králíka naporcujeme (můžeme použít jen stehna), omyjeme a hodně potřeme... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Odměňte se kvalitní kuchyňskou výbavou

Ať už bydlíte v miniaturní garsonce či rodinné vile o třech patrech, pár věcí mají naše výsostná království společné – nechybí v nich kuchyně. Místo, kde si po ránu uvaříte povzbuzující kávičku a na oběd či večeři připravíte... zobrazit článek

RESTAURACE

Restaurace Sluníčko

Restaurace penzionu Sluníčko je nekuřácká a nabízí kvalitní kuchyni plnou...