Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí maso zadní | 500 g |
kysané zelí | 500 g |
mrkev | 1 ks |
petržel | 1 ks |
celer | kousek |
velká cibule | 1 ks |
rajčata | 2 ks |
kyselejší jablko | 1 ks |
bobkový list | 2 ks |
pepř celý | 4 kuličky |
kopr | |
zakysaná smetana | 1 ks |
máslo | 30 g |
hladká mouka | 1-2 lžíce |
sůl | |
pepř |
Postup: Plátky kotlet osolíme, posypeme grilovacím kořením. Necháme hodinu odležet.Na... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme ve vroucí osolené vodě (na tři litry vody tři lžičky soli)... zobrazit recept
Postup: Květák, mrkev a celer nakrájíme na malé kostičky. Zpěníme najemno nakrájenou... zobrazit recept
Postup: Plechovku slazeného kondenzovaného mléka (Salko) dáme do vyššího hrnce,... zobrazit recept
Postup: Zelí dáme vařit do osolené vody. Přidáme klobásku vcelku, bobkový list, nové... zobrazit recept
Napíšu, jak jsem se toho chopila já – třeba to někomu, kdo se ještě neodhodlal,... zobrazit článek
Pivovar s restaurací a ubytováním.The New York Times zařadil Kroměříž a Pivovar...