Název | Množství a jednotka |
---|---|
mladé lístky kopřiv | 1 hrst |
lístky popence | 1/2 hrsti |
lístky jahodníku | 1/2 hrsti |
petrželka | 1 hrst |
smetana 12% | 250 ml |
žloutek | 1 ks |
máslo | 50 g |
hladká mouka | 1 lžíce |
sůl | |
osmažená houska |
Postup: Králíka naporcujeme, osolíme a prošpikujeme slaninou. Můžeme použít jen králičí... zobrazit recept
Postup: Zelené fazolky uvaříme v osolené vodě téměř doměkka a odložíme stranou. Kuřecí... zobrazit recept
Postup: Rozinky přelijeme horkou vodou nebo rumem a necháme nabobtnat. Kaštanovou mouku... zobrazit recept
Postup: Uvaříme si vejce natvrdo. Necháme je vychladnout. Rozpůlíme, opatrně vyjmeme... zobrazit recept
Postup: Banány rozmixujeme a smícháme s mletými loupanými mandlemi. Šlehačku ušleháme... zobrazit recept
Důležité královské město, které má v historii mnoho důležitých událostí. Loket nad Ohří je město na Sokolovsku, které vás svou krásou uchvátí. Historie tohoto města sahá až do 12. století, poté se Loket pomalu stává... zobrazit článek
Věnujeme se především domácí české kuchyni. Nakupujeme pouze od předních...