Název | Množství a jednotka |
---|---|
čerstvá bazalka a tymián | 10 snítek |
šalvěj | 5 snítek |
česnek | 4 stroužky |
máslo | 2 lžíce |
zeleninový vývar | 1 1/4 l |
eidam strouhaný | 2 lžíce |
pepř | |
sůl | |
osmažená houska |
Postup: Houby očistíme, nakrájíme na menší kousky a dusíme na tuku. Do hrnce dáme lžíci... zobrazit recept
Postup: Pstruhy omyjeme, osušíme, ze všech stran osolíme a necháme odležet.Připravíme... zobrazit recept
Postup: Z tekuté šlehačky, cukru, másla, polohrubé mouky a vanilkového cukru svaříme... zobrazit recept
Postup: Pappardelle uvaříme v osolené vodě. Telecí maso nakrájíme na tenké nudličky.... zobrazit recept
Postup: Cibuli nakrájíme na tenká kolečka. Na oleji a másle zpěníme cibulku a... zobrazit recept
Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35 lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI.... zobrazit článek
Restaurace hotelu Zámeček je umístěna v historickém pivovarském sklepení a...