Název | Množství a jednotka |
---|---|
uzený bůček | 200 g |
bílé fazole | 100 g |
hlávkové zelí | 150 g |
cibule | 1 ks |
česnek | 2-3 stroužky |
sádlo | 2 lžíce |
hladká mouka | 2 lžíce |
sůl | |
pepř |
Postup: Brambory a cuketu oloupeme a nastrouháme na jemném (mrkvovém) struhadle.... zobrazit recept
Postup: Pstruhy si omyjeme, osušíme , nasolíme a necháme odležet. Žampiony oloupeme,... zobrazit recept
Postup: Centimetrové plátky sýra, sýr zvolíme, jaký máme rádi, posypeme grilovacím... zobrazit recept
Postup: Ve větší míse šleháme elektrickým šlehačem celá vejce s dvěma lžícemi vroucí... zobrazit recept
Postup: Vepřové koleno dáme do osolené vody, přidáme 3 bobkové listy, 10 kuliček nového... zobrazit recept
Kdo to má pořád sledovat, jestli je v jídle nějaké to éčko, řekne si spousta z nás. Pokud nám ale na našem těle záleží, měli bychom si trochu toho času na prostudování, alespoň těch nejškodlivějších přídatných látek... zobrazit článek
Internetové stránkyTvorba profesionálních eshopů na míru. Pronájem eshopů....