Název | Množství a jednotka |
---|---|
kořenová zelenina | 200 g |
kedlubna | 1 ks |
květák | 1/4 ks |
máslo | 30 g |
hladká mouka | 1 1/2 lžíce |
mléko | 100 ml |
pažitka | |
sůl |
Drožďové knedlíčky
Název | Množství a jednotka |
---|---|
droždí
Upravit ingredienci: droždí
|
80 g |
vejce
Upravit ingredienci: vejce
|
2 ks |
strouhanka
Upravit ingredienci: strouhanka
|
|
malá cibule
Upravit ingredienci: malá cibule
|
1 ks |
sůl
Upravit ingredienci: sůl
|
Postup: Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky (klidně na větší kousky, polévka se... zobrazit recept
Postup:
Postup: Uzené maso nebo pěknou anglickou nakrájíme na kostičky a na trošce sádla... zobrazit recept
Postup: Na vál prosijeme mouku a přidáme místo prášku do pečiva prášek do perníku. ... zobrazit recept
Postup: Těstoviny uvaříme dle návodu v osolené vodě, přidáme 1 lžíci olivového oleje. ... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Restaurce Slezský Dvůr v Ostravě Radvanicích Vás zve k příjemnému posezení ve...