Filet z lososa posypte mořskou solí a
nechte ho odležet v chladu po dobu jedné hodiny. Poté sůl z povrchu
lososa odstraňte a vetřete do něj směs pepřů a kmínu. Do Muurikka Smoker
vložte tác s tenkou vrstvou dřevěné drtě; nejlépe olšové. Po té vložte
připravený filet z lososa. Zapněte Muurikka Smoker a uďte filet zhruba
40 minut. Díky tomuto způsobu přípravy získá losos lahodnou kouřovou
chuť. Podávejte nejlépe se salátem tzatziki.
Náš tip: Přidejte 10 minut před koncem na dřevní štěpku kostku cukru. Losos získá báječnou barvu.
Ubytování Zlín vám poskytne k výletům potřebné náležitosti, které se
týkají možností, o kterých se vám doposud nesnilo. Penzion U Johana se vám bude
jistě líbit, jelikož nabízí potřebný relax k tomu, abyste si krásně...
zobrazit článek