Název | Množství a jednotka |
---|---|
hlava a vnitřnosti z kapra | 300 g |
mrkev | 2 ks |
petržel | 1 ks |
malý celer | 1/2 ks |
nové koření | 5 kuliček |
pepř celý | 5 kuliček |
tymián | 1/4 lžičky |
máslo | 30 g |
hladká mouka | 2 lžíce |
sůl | |
pepř | |
vegeta | |
osmažená houska | |
petrželka | |
muškátový oříšek | špetka |
Postup: Na 4 porce potřebujeme dva špalíčky vepřové panenky o délce cca 20 cm. Osolíme,... zobrazit recept
Postup: Těsto:Cukr utřeme se třemi žloutky (jeden žloutek si odložíme stranou do... zobrazit recept
Postup: Menší dýni hokkaido dobře umyjeme, nemusíme ji loupat, slupka se u hokkaido... zobrazit recept
Postup: Do hlubší pánve dáme máslo, drobně nakrájenou cibuli a nasekaný česnek. Na... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehna osolíme, posypeme kmínem a vložíme do pekáčku. Česnek oloupeme a... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Restaurace penzionu Sluníčko je nekuřácká a nabízí kvalitní kuchyni plnou...