Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí maso přední | 250 g |
uzená žebra | 200 g |
velká cibule | 1 ks |
červená řepa | 200 g |
bílé zelí | 200 g |
velká mrkev | 1 ks |
petržel | 1 ks |
celer | kousek |
rajčatový protlak bez konzervantů | 1 lžíce |
brambory | 2 ks |
česnek | 3 stroužky |
bobkový list | 1 ks |
pepř celý | 3 kuličky |
nové koření | 3 kuličky |
hřebíček | 2 ks |
sádlo | 2 lžíce |
drcený kmín | |
zakysaná smetana | 1 ks |
cukr | |
ocet | |
sůl | |
pepř |
Postup: Lilek nakrájíme na centimetrové plátky, posolíme a necháme půl hodiny vypotit.... zobrazit recept
Postup: Na sádle zpěníme drobně nakrájené cibule, přidáme mletou papriku, promícháme,... zobrazit recept
Postup: Rohlíky nakrájíme na malé kostičky a necháme je hodinku až dvě proschnout.... zobrazit recept
Postup: Nadrobno nakrájíme 2 větší cibule, papriky (nejlépe bílé slovenské) na proužky,... zobrazit recept
Postup: Na přípravu tataráku vybereme co nejkvalitnější maso. Maso naškrábeme ostrým... zobrazit recept
Napíšu, jak jsem se toho chopila já – třeba to někomu, kdo se ještě neodhodlal,... zobrazit článek
Rybářská bašta jako jedna z prvních začala svůj provoz v roce 1991. Chov...