Název | Množství a jednotka |
---|---|
barevné fazole | 1 hrst |
hrách | 1 hrst |
čočka | 1 hrst |
sušené houby | 1 hrst |
kroupy | 1 hrst |
pohanka | 1 hrst |
sušené švestky | 30 g |
mrkev | 1 ks |
petržel | 1 ks |
celer | kousek |
brambory | 3 ks |
máslo | 2 lžíce |
hladká mouka | 1 1/2 lžíce |
sůl | |
pepř |
Postup: Květák vcelku uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Uvařený květák necháme... zobrazit recept
Postup: Rybíz odstopkujeme, omyjeme, nasypeme do uzaviratelné nádoby a trochu... zobrazit recept
Postup: Malou dýni hokkaido umyjeme, vydlabeme semena a nakrájíme na proužky o tloušťce... zobrazit recept
Postup: Červenou řepu - množství dáme podle velikosti a počtu osob, na osobu asi dvě... zobrazit recept
Postup: Uzené maso uvaříme v mírně osolené vodě. Kroupy (střední krupky) uvaříme zvlášť... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Jsme známí hlavně stálou nabídkou tvarůžkových specialit. Naše restaurace je...