Název | Množství a jednotka |
---|---|
kuřecí čtvrtky | 2 ks |
cibule | 1 ks |
česnek | 1 palička |
pepř celý | 5 kuliček |
hladká mouka | 2 lžíce |
žloutek | 2 ks |
sůl | |
ocet |
Postup: Z másla a mouky připravíme jíšku, kterou zalijeme masovým vývarem... zobrazit recept
Postup: Veku nakrájíme na plátky, nebo koupíme již nakrájenou. Každý plátek lehce... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme ve vroucí osolené vodě (na tři litry vody tři lžičky soli)... zobrazit recept
Postup: Na vál nasypeme mouku s práškem do pečiva, přidáme moučkový cukr, žloutek,... zobrazit recept
Postup: Papriky a cibule očistíme a nakrájíme na menší kousky. Dáme do hrnce a přidáme... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Hotel Grůň Mosty u Jablunkova se nachází v Moravskoslezských Beskydech na úpatí...