Název | Množství a jednotka |
---|---|
kysané zelí | 500 g |
brambory | 4 ks |
zakysaná smetana | 1 ks |
mléko | 250 ml |
sádlo | 2 lžíce |
hladká mouka | 1 lžíce |
drcený kmín | 1 lžička |
pepř | |
vejce | 2 ks |
ocet | |
sůl | |
slanina (špek) | 30 g |
Postup: Vejce vyšleháme s cukrem do pěny. Pak vmícháme mouku s kakaem a práškem do... zobrazit recept
Postup: Fazolové lusky /čerstvé očistíme/ povaříme asi 3 minuty v osolené vodě.... zobrazit recept
Postup: Plechovku červených fazolí scedíme a smícháme s kukuřicí, nahrubo nastrouhaným... zobrazit recept
Postup: Z vlažného mléka, droždí a lžíce cukru připravíme kvásek, necháme vzejít. Než... zobrazit recept
Postup: Den předem si namočíme fazole, hrách a houby (v jednom hrnci). Druhý den dáme... zobrazit recept
Křen selský (Armoracia rusticana nebo dříve Cochlearia armoracia) je domácí prostředek se zázračnými účinky na lidskou imunitu s širokou paletou příznivých účinků na lidský organismus. Je to vytrvalá rostlina pěstovaná pro svůj... zobrazit článek
Hospůdka v malebném prostředí Beskyd s vynikající domácí kuchyní a příjemnou...