Název | Množství a jednotka |
---|---|
bílé fazole | 300 g |
sušené houby | 1 hrst |
máslo | 30 g |
smetana 12% | 250 ml |
mléko | 200 ml |
hladká mouka | 2 lžíce |
sůl | |
pepř | |
ocet |
Postup: Kachní prsa omyjeme, osušíme papírovou utěrkou a kůži ostrým nožem nařízneme na... zobrazit recept
Postup: Citronovou trávu naklepeme tupou stranou nože a necháme vcelku. V hrnci dáme... zobrazit recept
Postup: Králíka naporcujeme osolíme, opepříme, posypeme kmínem. Do pekáče dáme máslo,... zobrazit recept
Postup: Dýni hokkaido rozpůlíme, vydlabeme semena, nakrájíme na kostky a uvaříme... zobrazit recept
Postup: Zralé avokádo rozpůlíme, vyjmeme pecku a lžící vydlabeme dužinu do vyšší... zobrazit recept
Vážení a milí hosté,Srdečně Vás vítáme v nově otevřené restauraci BUFFALO v...