27. 4. 2024   |   svátek má Jaroslav
 

Zapomenuté heslo › Hovězí maso v mrkvi

Název Množství a jednotka
hovězí maso zadní 600 g
mrkev 200 g
cibule 2 ks
sádlo 40 g
hladká mouka
Zobrazit všechny ingredience

Příloha

Název Množství a jednotka
brambory
oběd
Porce: 4
Kuchyně: česká
Příprava: 15 min.
Vaření: 01 h. 40 min.
Mamut :-)



Postup
Drobně nakrájenou cibuli osmažíme na sádle, přidáme na kostky nakrájené maso a opečeme. Osolíme, opepříme, podlijeme vodou a dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme očištěnou, na kolečka nakrájenou mrkev a společně dusíme doměkka. Zahustíme jíškou, povaříme ještě pár minut. Podáváme s brambory.


Další fotografie
 


RECEPTY

Hříbková krémová polévka

Postup: Dvě hrsti sušených hříbků namočíme do 1,5l studené vody nejlépe přes noc. Druhý... zobrazit recept

RECEPTY

Zeleninové rizoto

Postup: V pánvi na lžičce másla udusíme zeleninu, mraženou, jakoukoli co máte rádi,... zobrazit recept

RECEPTY

Tvarohové knedlíky s borůvkovým žahourem

Postup: Tvaroh smícháme s vajíčky a špetkou soli, smícháme s krupicí a strouhankou a... zobrazit recept

RECEPTY

Sádlové koláčky (Mouřeníny)

Postup: Z hladké mouky, moučkového cukru, sádla a 3 vrchovatých lžic kakaa vypracujeme... zobrazit recept

RECEPTY

Květákový salát s polníčkem

Postup: Květák rozebereme na malé růžičky a povaříme v osolené vodě do poloměkka - měl... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Rozmarýn

Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek

RESTAURACE

Hotel Singer

Stylová restaurace Hotelu SingerO hosty pečuje tým zkušených profesionálů,...