28. 4. 2024   |   svátek má Vlastislav
 

Hovězí maso v mrkvi

Název Množství a jednotka
hovězí maso zadní 600 g
mrkev 200 g
cibule 2 ks
sádlo 40 g
hladká mouka
Zobrazit všechny ingredience

Příloha

Název Množství a jednotka
brambory
oběd
Porce: 4
Kuchyně: česká
Příprava: 15 min.
Vaření: 01 h. 40 min.
Mamut :-)



Postup
Drobně nakrájenou cibuli osmažíme na sádle, přidáme na kostky nakrájené maso a opečeme. Osolíme, opepříme, podlijeme vodou a dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme očištěnou, na kolečka nakrájenou mrkev a společně dusíme doměkka. Zahustíme jíškou, povaříme ještě pár minut. Podáváme s brambory.


Další fotografie
 


RECEPTY

Buchtičky se šodó

Postup: Z mléka odebereme asi půl hrnku, ohřejeme tak, aby bylo vlažné. Přidáme lžičku... zobrazit recept

RECEPTY

Plněná vejce

Postup: Vajíčka uvaříme natvrdo, oloupeme a rozkrojíme napůl. Opatrně vyjmeme žloutky,... zobrazit recept

RECEPTY

Mašličky s brokolicí a kuřecím masem

Postup: Brokolici rozebranou na růžičky a těstoviny dáme vařit každé zvlášť do osolené... zobrazit recept

RECEPTY

Mamutí tajemství

Postup: Plátky vepřové kýty (ale i krkovičky, kuřecí nebo krůtí prsa) naklepeme,... zobrazit recept

RECEPTY

Svatomartinská husa

Postup: Pečení husy není nic složitého a takhle ji zvládne i úplný začátečník. Jen je... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Cibule

     Štiplavá panenka se stovkou sukýnek. Tak cibuli... zobrazit článek

RESTAURACE

FARMA

Stylová restaurace s krbem, bowlingem a letní zahrádkou se nachází v atraktivní...