Název | Množství a jednotka |
---|---|
hladká mouka | 250 g |
mléko | 400 ml |
vejce | 3 ks |
minerální voda | 100 ml |
cukr | 1 lžíce |
citronová kůra z 1/2 citronu | |
citrónová šťáva | 3 lžičky |
olej na smažení |
Na náplň
Název | Množství a jednotka |
---|---|
citronová marmeláda
Upravit ingredienci: citronová marmeláda
|
|
moučkový cukr
Upravit ingredienci: moučkový cukr
|
2 lžíce |
citrónová šťáva
Upravit ingredienci: citrónová šťáva
|
2 lžičky |
Postup: Uvařené brambory nastrouháme. Vodu z kysaného zelí slijeme do hrnku, zelí si... zobrazit recept
Postup: Porce lososa bez kůže nakrájíme na menší části tak, abychom je následně mohli... zobrazit recept
Postup: Vepřové plecko nakrájíme nejdříve na plátky, pak na kostky. Uzený bůček také... zobrazit recept
Postup: Vepřovou kýtu nakrájíme na malé kostičky. Na pánvi rozehřejeme olej, zpěníme na... zobrazit recept
Postup: Panenku (vepřovou, telecí) nakrájíme na špalíky o délce asi 15 cm. Ze všech... zobrazit recept
Červená řepa (latinsky beta vulgaris) je naprosto nenáročná dvouletá plodina, která netrpí škůdci ani nemocemi a nevyžaduje žádnou péči, roste téměř sama. Pokud si ji vysejeme na zahrádku, získáme oproti té kupované mnoho... zobrazit článek
Hledáte restauraci s příjemným personálem a vynikající kuchyní? Zastavte se k...