20. 4. 2024   |   svátek má Marcela
 

Ražniči

Název Množství a jednotka
vepřové maso 300 gramů
uzený bůček 300 gramů
bílá paprika 2 kusy
cibule 2 kusy
olej
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Porce: 4
Kuchyně: česká
Příprava: 25 min.
Vaření: 30 min.
Jarča



Postup
Vepřové plecko nakrájíme nejdříve na plátky, pak na kostky. Uzený bůček také nakrájíme na stejné kostky. Vepřové maso opepříme a osolíme.
Papriku a cibuli nakrájíme na stejné kostky jako maso.
Střídavě napichujeme na jehly, potřeme olejem a pečeme v troubě. Podle potřeby otáčíme.


 


RECEPTY

Batátová smetanová polévka se zázvorem

Postup: 2 středně velké batáty a 2 mrkve oloupeme a nakrájíme na menší kousky. Zalijeme... zobrazit recept

RECEPTY

Domácí jahodová dřeň

Postup: Jahody umyjeme, odstraníme stopky, dáme do větší mísy a rozmixujeme. Přidáme... zobrazit recept

RECEPTY

Skořicové hvězdičky

Postup: Bílky s moučkovým cukrem a šťávou z 1/2 citrónu utřeme v míse vařečkou do... zobrazit recept

RECEPTY

Losos v bylinkové krustě s medvědím česnekem

Postup: Velkou hrst medvědího česneku, lžíci petrželky, 2 stroužky česneku, lžíci... zobrazit recept

RECEPTY

Křepelky nadívané jatýrky

Postup: Vepřová (nebo kuřecí) játra nakrájíme na co nejmenší kostičky a orestujeme na... zobrazit recept

VÝŽIVOVÁ PORADNA

Jak na to?

Především si musíme určit priority. Pokud se nedokážeme vzdát svého... zobrazit článek

RESTAURACE

Rybářská bašta

Rybářská bašta jako jedna z prvních začala svůj provoz v roce 1991. Chov...