Název | Množství a jednotka |
---|---|
listový špenát | 500 g |
gnocchi | 250 g |
šunka | 150 g |
sušená rajčata | 100 g |
smetana ke šlehání | 1 ks |
eidam | 150 g |
hermelín | 1/2 |
parmezán | 100 g |
máslo | 30 g |
listy bazalky | |
sůl |
Uvaříme noky. Listový špenát podusíme na másle. Do vymaštěného pekáčku dáme noky, promícháme se špenátem, přidáme na nudličky nakrájenou šunku, sušená rajčata, na plátky nakrájený hermelín, směs osolíme, zalijeme šlehačkou, posypeme strouhaným eidamem a lehce vše promícháme. Dáme gratinovat do trouby na půl hodinky. Hotové gnocchi posypeme parmezánem a čerstvou bazalkou (klidně pár lístečků vcelku).
Postup: Banán nakrájíme asi na 1 cm kroužky. Rozinky si naložíme do rumu.Banánové... zobrazit recept
Postup: Starší, nebo i suchý chleba rozlámeme nebo nakrájíme na kousky a dáme rozvařit... zobrazit recept
Postup: Osmažíme nakrájenou cibulku. Mleté maso dáme do mísy, osolíme, opepříme,... zobrazit recept
Postup: Na větší prkýnko nebo vál si nasypeme mouku, uděláme důlek, vklepneme vejce,... zobrazit recept
Postup: Fazolky i s nálevem dáme do hrnce, přidáme brambory nakrájené na kostičky,... zobrazit recept
Kokosový olej Vás překvapí svou širokou škálou působnosti. Je to rostlinný olej získávaný z dužniny plodu kokosovníku, neboli kokosového ořechu. Má příjemnou vůni i chuť, při pokojové teplotě je tekutý a v lednici... zobrazit článek
Nabízíme Vám ubytování v přijemně a útulně zařízených pokojích, pár kroků od...