Název | Množství a jednotka |
---|---|
rajčata | 2 kg |
jablka | 2 ks |
velká cibule | 2 ks |
kapie | 1 ks |
česnek | 3-4 stroužky |
jablečný ocet | 150 ml |
cukr krupice | 4 lžíce |
sůl | 1 lžíce |
zázvor mletý | 1/2 lžičky |
Cayenský pepř | 1/2 lžičky |
mletá sladká paprika | 1 lžička |
feferonka | 1/4 ks |
pepř celý | 1 lžička |
nové koření | 1 lžička |
hřebíček | 10 ks |
bobkový list | 4 ks |
Postup: Králíka naporcujeme, osolíme a prošpikujeme slaninou. Můžeme použít jen králičí... zobrazit recept
Postup: Dýni hokkaido vydlabeme, odstraníme semena a nakrájíme na menší kostky. V ničím... zobrazit recept
Postup: V míse utřeme 3 žloutky s 1 a 1/2 sklenkou moučkového cukru, přidáme postupně... zobrazit recept
Postup: Na přípravu tataráku vybereme co nejkvalitnější maso. Maso naškrábeme ostrým... zobrazit recept
Postup: Vepřová (nebo kuřecí) játra nakrájíme na co nejmenší kostičky a orestujeme na... zobrazit recept
Červená řepa (latinsky beta vulgaris) je naprosto nenáročná dvouletá plodina, která netrpí škůdci ani nemocemi a nevyžaduje žádnou péči, roste téměř sama. Pokud si ji vysejeme na zahrádku, získáme oproti té kupované mnoho... zobrazit článek
Nabízíme Vám ubytování v přijemně a útulně zařízených pokojích, pár kroků od...