Název | Množství a jednotka |
---|---|
polohrubá mouka | 500 g |
moučkový cukr | 100 g |
máslo | 100 g |
žloutek | 2 ks |
sůl | 1/2 lžičky |
droždí | 30 g |
krupicový cukr | 1 lžička |
mléko | 250 ml |
bílek | 1-2 ks |
tvarohová, maková nebo povidlová nádivka |
Postup: Pěkná hovězí žebírka omyjeme, osušíme a nakrájíme nebo nasekáme na menší... zobrazit recept
Postup: Tagliatelle nebo špagety uvaříme v dostatečně osolené vodě (na 3 litry vody 3... zobrazit recept
Postup: Droždí necháme vzejít v teplém oslazeném mléce.Do mísy dáme mouku, cukr,... zobrazit recept
Postup: Čokoládu s vysokým podílem kakaa rozpustíme ve vodní lázni dohladka. Přidáme... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehna omyjeme, osušíme čistou utěrkou, osolíme, potřeme prolisovaným... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Internetové stránkyTvorba profesionálních eshopů na míru. Pronájem eshopů....