Název | Množství a jednotka |
---|---|
hladká mouka | 300 g |
máslo | 200 g |
moučkový cukr | 120 g |
žloutek | 4 ks |
prášek do pečiva | 1/2 bal. |
pikantní marmeláda | |
Náplň: | |
bílek | 4 ks |
moučkový cukr | 200 g |
mleté vlašské ořechy | 200 g |
vanilkový cukr | 1 ks |
nasekané ořechy | |
poleva |
Postup: Rozinky si namočíme předem alespoň na hodinu do dvou lžic rumu, sem tam je... zobrazit recept
Postup: Lilek nakrájíme na centimetrová kolečka, rozložíme na talíř, osolíme z obou... zobrazit recept
Postup: Připravíme si zeleninu a dáme si ji na talířky každou zvlášť, budeme je... zobrazit recept
Postup: Švestky umyjeme a vypeckujeme, dáme je na plech s vyšším okrajem a pokapeme 2... zobrazit recept
Postup: Uzené koleno uvaříme doměkka v mírně osolené vodě - nejlépe den předem kvůli... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Vážení a milí hosté,Srdečně Vás vítáme v nově otevřené restauraci BUFFALO v...