Uzené koleno uvaříme doměkka v mírně osolené vodě - nejlépe den předem kvůli následnému marinování. Koleno vyjmeme, necháme vychladit, kůži nařízneme do kříže, potřeme ze všech stran marinádou připravenou z medu, sojové omáčky, worchestru, oleje, koření (dala jsem 7 bylin, ale můžeme použít jakékoliv podle chuti) a prolisovaného česneku, necháme v lednici odležet nejlépe přes noc, podlijeme troškou vývaru, ve kterém jsme koleno vařili a upečeme za občasného podlití výpekem necelou hodinu dozlatova.
Kávová
kapsle obsahuje přesnou dávku sypké kvalitní pražené kávy.
V jedné kapsli najdeme různé množství prvotřídní namleté
směsi. Tu tvoří nejčastěji stoprocentní arabika anebo určitý
poměr druhů směs arabiky a robusty.
Výrobci...
zobrazit článek
Hostinec - penzion Harcovna se nachází v turisticky atraktivní oblasti Moravskoslezských Beskyd, regionu frýdlantsko. Byl vystavěn v obci Nová Ves u silnice z Frýdlantu nad Ostravicí do Malenovic. Hostinec je jeden z nejstarších v celém regionu, jeho bohatá historie sahá až do 18. století, jak o tom svědčí zápis v místní kronice. Geografická...