Název | Množství a jednotka |
---|---|
kapusta | 1 ks |
cibule | 1 ks |
česnek | 3 stroužky |
špek | 30 g |
sádlo | 2 lžíce |
hladká mouka | 1 lžíce |
sůl | |
pepř |
Postup: Brambory uvaříme ve slupce v osolené vodě. Ještě horké oloupeme a nakrájíme na... zobrazit recept
Postup: Kuře - můžeme použít celé naporcované kuře, kuřecí stehna, čtvrtky nebo... zobrazit recept
Postup: Zralé avokádo (pokud je avokádo tvrdé, necháme jej při pokojové teplotě dozrát... zobrazit recept
Postup: Gothajský salám (vcelku) nakrájíme na silnější, asi 1,5 cm plátky. Do každého... zobrazit recept
Postup: Čočku uvaříme doměkka, scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.... zobrazit recept
Voňavá skořice je výborným hřejivým a posilujícím prostředkem, který zahání... zobrazit článek
Rybářská bašta jako jedna z prvních začala svůj provoz v roce 1991. Chov...