Název | Množství a jednotka |
---|---|
králík | 1 ks |
mrkev | 2 ks |
petržel | 1 ks |
malý celer | 1/2 |
cibule | 1 ks |
slanina (špek) | 50 g |
smetana ke šlehání | 200 ml |
mléko | 200 ml |
máslo | 50 g |
hladká mouka | 1 lžíce |
nové koření | 5 kuliček |
pepř celý | 5 kuliček |
tymián | |
sůl | |
cukr | |
citrónová šťáva |
Postup: Šunku (nebo anglickou, špek) nakrájíme nadrobno a na pánvi lehce opečeme na... zobrazit recept
Postup: Telecí maso nakrájíme na kostky. Ve větším kastrolu rozehřejeme olej s máslem a... zobrazit recept
Postup: Nakrájíme si na kostičky šunku a krajíčky chleba z předešlého dne. Nastrouháme... zobrazit recept
Postup: Nejprve si uvaříme 3 vejce natvrdo. Mleté maso promícháme se zbylými 2 vejci,... zobrazit recept
Postup: Lilek nakrájíme na centimetrová kolečka, rozložíme na talíř, osolíme z obou... zobrazit recept
Červená řepa (latinsky beta vulgaris) je naprosto nenáročná dvouletá plodina, která netrpí škůdci ani nemocemi a nevyžaduje žádnou péči, roste téměř sama. Pokud si ji vysejeme na zahrádku, získáme oproti té kupované mnoho... zobrazit článek
Velký výběr kvalitních a levných kuchyňských linek od dodavatelů z EU. Většina...