Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí maso mleté | 600 g |
bílé fazole v tomatu | 2 plechovky |
sterilovaná kukuřice | 300 g |
oranžová paprika | 1 ks |
cibule | 1 ks |
velká rajčata | 2 ks |
masový vývar | 250 ml |
česnek | 5 stroužků |
rajčatový protlak bez konzervantů | 1 lžíce |
cukr | 1 lžička |
chilli | |
sůl | |
pepř | |
olej |
Postup: Květák rozebereme na růžičky, popřípadě ještě pokrájíme na jemno. V hrnci na... zobrazit recept
Postup: Žloutky ušleháme - můžeme vařečkou nebo ve šlehači, postupně za stálého šlehání... zobrazit recept
Postup: Cibulku a slaninu nakrájíme nadrobno a osmahneme na sádle. Vsypeme 1 a půl... zobrazit recept
Postup: Dvě plechovky (po 400 g) vyklopíme i s nálevem do hrnce a přivedeme k varu. Na... zobrazit recept
Postup: Čokoládový krém smícháme s višňovou marmeládou, přidáme strouhaný perník a rum... zobrazit recept
Alespoň týden si pište přesně, co jíte, pijete, v kolik hodin přesně, co... zobrazit článek
Restaurce Slezský Dvůr v Ostravě Radvanicích Vás zve k příjemnému posezení ve...