Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřová panenka | 800 g |
medvědí česnek | 1 hrst |
smetana ke šlehání | 250 ml |
mléko | 400 ml |
máslo | 2 lžíce |
hladká mouka | 1 lžíce |
cukr | 1 lžíce |
sůl | |
čerstvě mletý pepř | |
olej na smažení |
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě doměkka. Česnek oloupeme a nasekáme najemno,... zobrazit recept
Postup: Nejprve si upečeme piškot - 4 žloutky šleháme elektrickým šlehačem, postupně... zobrazit recept
Postup: Malou cibuli nakrájíme nadrobno a česnek na plátky. Rozehřejeme olivový olej a... zobrazit recept
Postup: Fazole večer namočíme a druhý den uvaříme do poloměkka. Přidáme na kostičky... zobrazit recept
Postup: Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, jamile začne zlátnout, přidáme... zobrazit recept
Levandule lékařská – Lavandula angustifolia - půvabná rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech... zobrazit článek