Název | Množství a jednotka |
---|---|
jehněčí plec | 800-1000 g |
česnek | 6 stroužků |
uzená slanina | 150 g |
rajčata | 3-4 ks |
citron | 2 ks |
med | |
extra panenský olivový olej | |
sůl |
Postup: V míse ušleháme ručním šlehačem vejce s cukrem, přidáme bílý jogurt, olej,... zobrazit recept
Postup: Z 1/2l mléka uvaříme vanilkový puding, necháme vychladnout. Změklé máslo utřeme... zobrazit recept
Postup: Změklé máslo utřeme s cukrem a žloutky do pěny, přidáme mletý nebo strouhaný... zobrazit recept
Postup: Tvaroh smícháme s vajíčky a špetkou soli, smícháme s krupicí a strouhankou a... zobrazit recept
Postup: Rozinky přelijeme horkou vodou nebo rumem a necháme nabobtnat. Kaštanovou mouku... zobrazit recept
Kdo to má pořád sledovat, jestli je v jídle nějaké to éčko, řekne si spousta z nás. Pokud nám ale na našem těle záleží, měli bychom si trochu toho času na prostudování, alespoň těch nejškodlivějších přídatných látek... zobrazit článek
Restaurace na Fojství se nachází v malé vesnici Veřovice která leží u západního...